EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Nieuws:overzicht
Werkbedrijf Lelystad wint ESF Award 2016

Werkbedrijf Lelystad, één van de partners van Eduvier in Lelystad, won 23 november jl. de ESF Award 2016 voor zijn bijdrage aan een samenleving waarin iedereen meedoet.

Het Werkbedrijf heeft mede vorm gegeven aan het Lelystad Akkoord, een samenwerking van overheid, onderwijs, bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen met als doel de inclusieve arbeidsmarkt te creëren. Dit is een arbeidsmarkt waaraan mensen zoveel mogelijk en duurzaam meedoen, niet kijkend naar beperkingen maar naar de mogelijkheden.

Projecten die mede mogelijk worden gemaakt door het Europees Sociaal Fonds konden meedingen naar de ESF Award. Het Werkbedrijf was één van de vijf genomineerden. De vijf finalisten kregen tijdens het ESF-Event 2016 twee minuten de tijd om de jury ervan te overtuigen waarom zij deze prijs verdienden. Volgens de jury kwam het Werkbedrijf als overtuigend winnaar uit de bus.

Staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid reikte de prijs uit. “Begeleiden naar werk is belangrijk, zorgen voor meedoen in de samenleving is minstens zo’n belangrijk doel. Daarom is Werkbedrijf Lelystad een terechte winnaar”, aldus de staatssecretaris.

Terug naar overzicht.