EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Nieuws:overzicht
Oud leerling genomineerd voor STAR Awards ROC Friese Poort

Nelien Post, oud leerling van VSO De Optimist, is genomineerd voor de ROC Friese Poort STAR Awards 2018. Ze is finalist in de categorie 'Student met een uitblinkende stage'. 

​Op de website van ROC Friese Poort  kan gestemd worden op de finalisten.​ Onderstaand meer over Nelien en de aanleiding voor haar nominatie.

'Nelien volgt de opleiding medewerker secretariaat en receptie. Zij heeft zich bijzonder goed en snel ontwikkeld. Een echte ambassadeur voor de opleiding. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze na tien weken van het eerste leerjaar al mocht stagelopen bij Optima Forma. Vanaf de eerste dag liet Nelien daar zien dat ze over de juiste vaardigheden beschikt voor een beginnend beroepsbeoefenaar. Het receptiewerk pakt zij buitengewoon goed op. Zij is een echte gastvrouw en visitekaartje voor het bedrijf. Ze neemt veel werk uit handen en hielp na vijf weken al mee om een nieuwe medewerker in te werken. Telefoneren (een belangrijk onderdeel binnen de opleiding) gaat erg goed. Daarnaast pakt Nelien gevraagd en ongevraagd allerlei klusjes op. Daarnaast is Nelien erg flexibel. Voor haar is het geen probleem om 's avonds te werken. Ook in de vakantie wilt zij gerust stagelopen. De wekelijkse reflectieverslagen zien er uitstekend uit en de BPV opdrachten zijn uitstekend. Kortom Nelien heeft zich zowel op school als tijdens de stage ontzettend goed ontwikkeld!' (bron: ROC Friese Poort).

Terug naar overzicht.