EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Nieuws:overzicht
Ook SO is weer groen

De onderwijsinspectie heeft eind januari, ook een bezoek gebracht aan de dokter Herman Bekiusschool, locatie Zuigerplasdreef en de lesplaats in Dronten. De Herman Bekiusschool Zuigerplasdreef heeft zich fantastisch ontwikkeld en krijgt nu een voldoende. Hiermee heeft het SO in Lelystad het Basisarrangement verworven is ook deze school weer GROEN! Immers, locatie Karveel had het Basisarrangement al in april 2012 verkregen.

 "Dat de Herman Bekiusschool nu over de hele linie een voldoende scoort is een mooi resultaat om trots op te zijn", zo complimenteert Els van Doorn de medewerkers en de directie van deze locaties, die het afgelopen jaar hard hebben gewerkt aan het verbeteren van de punten die de inspectie als onvoldoende had aangemerkt.

De inspecteur ziet eenduidigheid in handelen in de diverse groepen, beoordeelt de kwaliteit van het onderwijs op orde en is positief over het systeem van kwaliteitszorg. De leerlingen zijn erg betrokken bij de lessen en leren graag. Er werd zelfs gesproken van "een totaal andere school". Het basisarrangement is de opstap voor de doorontwikkeling naar de excellente school. De Inspectie informeert Eduvier binnenkort of de HBS kan deelnemen in de landelijke pilot "de excellente school".

.

Terug naar overzicht.