EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Nieuws:overzicht
Leren werken

Op locatie Vaartweg rijden heftrucks in en om het magazijn. Jongeren oefenen het werken met de heftruck en beheren het magazijn. In een naastgelegen lokaal wordt druk gesleuteld aan een auto en in de keuken bereiden de toekomstige koks zich voor op een baan in de horeca. 

Goed voorbereid de arbeidsmarkt op

De toeleiding naar arbeid is één van de leerroutes die Eduvier biedt. Leerlingen die een praktijkopleiding volgen of een vmbo-diploma willen halen, worden op praktijklocaties als de Vaartweg in Lelystad voorbereid op de arbeidsmarkt. Op deze locatie werken leerlingen van zowel De Steiger, De Anger, De Rede als De Optimist aan hun toekomst. In de verschillende werkplaatsen leren ze meer over een vak en vooral hoe het is om als collega's in een arbeidssituatie met elkaar om te gaan. Ze lopen stage op school en maken kennis met verschillende werksituaties aan de hand van externe stages. Bij het verlaten van de school hebben ze niet alleen een diploma of een aantal certificaten op zak, maar zijn ze ook goed voorbereid op hun toekomst op de arbeidsmarkt.

Autotechniek De Steiger

Terug naar overzicht.