EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Nieuws:overzicht
De Optimist zoekt de winter op

Leerlingen uit alle klassen van SO De Optimist hebben 11 februari jl. geschaatst bij Flevonice in Biddinghuizen. Natuurijs lijkt er niet te komen deze winter, dus de keuze  viel op kunstijs. De leerlingen konden schaatsen op de kleine of de grote baan en aan het eind was er warme chocolademelk. Het was een geslaagde en sportieve ochtend.

De Optimist organiseert jaarlijks een aantal bijzondere sportactiviteiten buiten de gewone gymlessen om. Elk voorjaar organiseert de school een sponsorloop, waarmee ze deze activiteiten bekostigt. De leerlingen konden de afgelopen jaren op deze manier onder andere deelnemen aan duiken, paardrijden, kangoojump, handboogschieten en yoga. Dit idee is een aantal jaar geleden ontstaan vanuit de landelijke Nationale Sportweek. Voorgaande schooljaren werden de activiteiten in de Nationale Sportweek georganiseerd. Dit schooljaar is ervoor gekozen om de activiteiten te verspreiden over het schooljaar, zodat er maandelijks iets leuks op het programma staat.

 

Terug naar overzicht.